bnner34

Warta

Guangdong Topfan International Logistics Co., Ltd(15 Nopémber, 2022)

Guangdong Topfan International Logistics Co., Ltd mangrupikeun agénsi logistik impor sareng ékspor profésional kalayan sertipikat kualifikasi NVOCC anu disatujuan ku Kamentrian Komunikasi Républik Rahayat Cina.Perusahaan kami diadegkeun dina taun 2009, mangrupikeun spesialis dina kargo laut & hawa di daérah Chaoshan, gaduh pangalaman mangtaun-taun dina tally transportasi wadah internasional, kami langsung tiasa nyayogikeun anjeun sadayana prosés bisnis transportasi internasional di daérah Chaoshan, Shenzhen, Hong. Kong, Xiamen, Ningbo, Qingdao jeung palabuhan séjén.Jasa kaasup LCL global, FCL, freezers, kargo bulk, angkutan udara, neundeun, logistik, angkutan barang bahaya, clearance adat jeung perdagangan internasional, sarta ogé bisa jadi agén asuransi.

Perusahaan kami ngagaduhan hubungan koperasi anu saé jangka panjang sareng operator lokal, pamilik kapal, mitra, ngandelkeun hubungan koperasi anu saé sareng palabuhan, cekap sareng akurat pikeun ngalaksanakeun sagala jinis bisnis operasi dokumén.Ti booking spasi, towing, adat clearance kana panto na Tumbu séjén nyadiakeun layanan hiji-eureun, sarta kalawan agén port utama di dunya pikeun ngabentuk jaringan, parusahaan adopts garis internasional mode operasi, pikeun konsumén nyadiakeun runtuyan profésional. laut, darat, jasa logistik kualitas hawa.

Dina waktos anu sami, perusahaan kami parantos nyetél kantor cabang di Yiwu, numutkeun sarat para nasabah, pikeun nyayogikeun jasa pribadi sareng kualitas luhur kalayan harga anu kompetitif ka konsumén.

12
13
14
15
16
17

waktos pos: Nov-17-2022